Ziarul electronic al arădenilor

Trimis în judecată. Un bărbat a agresat sexual trei minori

Un bărbat care și-a agresat sexual doi copii minori și a întreținut relații sexuale cu fiica concubinei lui, în vârstă de 6 ani, a fost trimis în judecată de procurorii arădeni.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad au informat, marți, că au dispus trimiterea în judecată a lui Andrei Varga, pentru săvârşirea a trei infracţiuni de agresiune sexuală, dintre care două în formă continuată.

Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că, Andrei Varga, tatăl biologic al minorilor V.A. şi V.A. (în vârstă de 8, respectiv 5 ani la momentul săvârşirii infracţiunilor), în perioada iulie – octombrie 2012, perioadă în care cei doi minori îşi petreceau vacanţă la locuinţa lui, „a săvârşit acte sexuale cu aceştia şi asupra lor – realizate atât sub imperiul constrângerii şi a stărilor asimilate acesteia, cât şi profitând de imposibilitatea de a se apăra ori de a-şi exprima voinţa“.

„În acelaşi sens, perseverând în activitatea infracţională specializată, în perioada decembrie 2016 – aprilie 2017, inculpatul Andrei Varga a întreţinut, în mod repetat, prin constrângere şi profitând de imposibilitatea victimei de a se apăra sau de a-şi exprima voinţa, acte de natură sexuală cu minora P.D.M., în vârstă de 6 ani (la acea dată), fiica concubinei sale“, se mai arată în rechizitoriul procurorilor.

Dosarul a fost înaintat spre soluţionare la Tribunalul Arad.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.