Ziarul electronic al arădenilor

Tricolorii, cu banderole negre la Belfast. Moment de reculegere în memoria victimelor incendiului de la Spitalul Piatra Neamţ

Tricolorii vor evolua cu banderole negre la Belfast şi se va ţine moment de reculegere, miercuri, la meciul cu Irlanda de Nord, din Liga Naţiunilor, în memoria victimelor incendiului de la Spitalul Piatra Neamţ, informează frf.ro.

La solicitarea Federaţiei Române de Fotbal, tricolorii au primit acceptul UEFA pentru a purta banderole negre la Belfast în partida oficială cu Irlanda de Nord.

Totodată, forul continental a acceptat păstrarea unui moment de reculegere în startul partidei.

„Mulţumim Federaţiei nord-irlandeze pentru acceptarea acestui demers şi transmitem condoleanţele lor pentru familiile victimelor, delegatului UEFA la partidă pentru sprijin şi forului continental pentru acceptarea iniţiativei noastre“, a anunţat FRF.

Zece pacienţi au murit în urma unui incendiu care a izbucnit sâmbătă la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean Piatra Neamţ. Alte şapte persoane, inclusiv medicul Ioan Cătălin Denciu, care a încercat să salveze bolnavii, au fost rănite.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.