Ziarul electronic al arădenilor

Trenulețul turistic din Arad, scos în circulație de Ziua Copilului

Trenulețul turistic de agrement va circula în municipiul Arad la 1 iunie când este sărbătorită Ziua Copilului, dar și a doua zi.

„În data de 1 iunie 2024, Primăria Arad, în colaborare cu Compania de Transport Public, pune în circulație trenuleţul turistic de agrement care va circula în intervalul orar 12.00 – 15.00, din oră în oră, în cazul în care condițiile atmosferice o permit”, a anunțat Primăria Arad.

Trenulețul va circula pe următorul traseu: Parcul Reconcilierii – Teatru – Bd. Revoluției – Podgoria – Banu Mărăcine – Piața Spitalului– Podgoria – Bd. Revoluției – Teatru – Parcul Reconcilierii, staţia de îmbarcare fiind Parcul Reconcilierii.

Duminică, 2 iunie 2024, trenuleţul turistic de agrement va circula în intervalul orar 13.00 – 21.00, din oră în oră, respectând același traseu: Parcul Reconcilierii – Teatru – Bd. Revoluției – Podgoria – Banu Mărăcine – Piața Spitalului – Podgoria – Bd. Revoluției – Teatru – Parcul Reconcilierii, staţia de îmbarcare fiind Parcul Reconcilierii.

Trenulețul turisic a fost adus la Arad în anul 2006, de la Monaco. Are trei vagoane, 72 de locuri și circulă cu 35 de kilometri/oră.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.