Ziarul electronic al arădenilor

Trei persoane au furat motorină și au distrus rezervoarele a trei autocamioane, la Pecica

Polițiștii orașului Pecica cercetează trei persoane, bănuite de furt calificat.

În urma investigațiilor efectate s-a stabilit că, în noaptea de 19/20 ianuarie, un bărbat de 38 de ani, din județul Caraș-Severin, împreună cu o femeie și un bărbat, ar fi sustras 400 de litri de motorină din trei autocamioane de pe raza localității Pecica.

Totodată, ar fi distrus rezervoarele autocamioanelor și mai multe seturi de jante cu anvelope, cauzând prin fapta lor un prejudiciu total de aproximativ 15.000 de lei.

Bărbatul de 38 de ani a fost depistat pe raza localității Reșița, fiind condus la audieri în baza unui mandat de aducere. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă.

Celelalte două persoane bănuite au fost identificate, cercetările fiind continuate pentru depistarea acestora și luarea măsurilor legale care se impun.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IPJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.