Ziarul electronic al arădenilor

Trei minori sunt cercetați pentru furt și distrugere

Trei minori din Răpsig sunt cercetați penal pentru furt și distrugere, ei fiind acuzați că au sustras bani și diverse bunuri dintr-o locuință, dar și din căminul cultural din această localitate.

Cei trei minori, de 12, 13 și 14 ani, sunt cercetați de polițiștii din Ineu și de la Postul de Poliție Bocsig.

„În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat trei minori, de 12, 13 și 14 ani, din Răpsig, care, în perioada 8 – 19 august, ar fi pătruns prin efracție, în urma escaladării unui gard, într-o locuință de pe raza localității, de unde ar fi sustras 200 de lei, 50 de euro și bijuterii din aur, cauzând prin fapta lor un prejudiciu de aproximativ 7.500 de lei“, se precizează într-o informare a IPJ Arad.

În urma extinderii cercetărilor s-a stabilit că, în perioada 1 – 5 noiembrie, cei trei minori ar fi pătruns în incinta Căminului Cultural Răpsig, de unde ar fi sustras mai multe scaune și uși de teracotă și ar fi distrus mai multe geamuri, uși și un panou de perete.

„Cei trei minori sunt cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și distrugere, polițiștii continuând documentarea activității infracționale a acestora“, a mai informat IPJ Arad.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.