Ziarul electronic al arădenilor

Trei containere pentru donaţii de haine, amplasate în orașul Pecica

Administraţia locală din Pecica a montat, zilele trecute, trei containere unde pot fi depuse haine, pantofi şi jucării folosite, oferite spre donaţie.

Pecica se alătură astfel unei reţele naţionale de oraşe din 17 judeţe, unde se găsesc asemenea containere destinate pentru colectarea îmbrăcăminte folosite.

Cei care au haine pe care nu le mai folosesc, dar sunt în stare bună, sunt rugaţi să le depoziteze direct în container (fără plase sau pungi), prin deschiderea cu atenţie a trapei de pe container.

Donaţiile vor fi sortate şi vor ajunge la cei care au nevoie de ele, iar hainele mai degradate vor fi reciclate.

Sub sloganul „Să ajutăm împreună!”, Primăria Oraşului Pecica şi Crucea Roşie, subfiliala Pecica, în colaborare cu societatea specializată, au montat trei containere în localitate: în centru (în parcarea de vizavi de Policlinică), în zona IRIL (lângă benzinărie) şi în zona Juncanu (lângă sucursala bancară).

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Primăria Oraşului Pecica. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.