Ziarul electronic al arădenilor

Tratamente bituminoase pe mai multe drumuri din județul Arad

Aproximativ 60 de km de drumuri județene vor beneficia, în perioada imediat următoare, de lucrări de tratamente bituminoase.

Lucrările se vor executa pe DJ 708, pe un tronson de aproximativ 17 km, între localitățile Mădrigești și intersecția cu DN 79A, în localitatea Gurahonț. Un alt tronson care va intra în lucrări este cel de la ieșirea din Cartierul Sânnicolaul Mic spre Fântânele, Frumușeni, Aluniș, Zăbrani, inclusiv intrarea în localitatea Neudorf.

Tronsonul final pe care vor avea loc lucrări de tratamente bituminoase va fi la ieșirea din orașul Lipova spre Ususău, Dorgoș și Zăbalț.

Ultimele două tronsoane au lungimea acumulată de 41 km.

„Tratamentele bituminoase ajută la protejarea suprafeței carosabile și îmbunătățesc condițiile de trafic și siguranța circulației. Aceste lucrări au rolul de a impermeabiliza infiltrațiile de apă care degradează suprafața drumului la acțiunea de îngheț – dezgheț, și mențin cel puțin 2 ani drumul în stare de viabilitate bună. În același timp, riscul apariției degradărilor este redus cu 90%”, a declarat Răzvan Cadar, vicepreședinte al Consiliului Județean Arad.

Valoarea lucrărilor este de 1.645,112 lei fără TVA, iar fondurile sunt alocate din bugetul județului.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Consiliul Județean Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.