Ziarul electronic al arădenilor

Transport ilegal de material lemnos, depistat de polițiști

La data de 25 noiembrie 2020, polițiștii Postulu de Poliție Vărădia de Mureș, împreună cu cei ai Postului de Poliție Săvârșin, au depistat, în trafic, în flagrant delict, pe D.N.7, un autocamion în cuplu cu remorcă, încărcat cu material lemnos.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că în avizul de însoțire primar pentru 14,73 mc de material lemnos (lemn rotund din speciile fag și carpen), nu este înscrisă cantitatea de 1,64 mc material lemnnos (lemn rotund din specia gorun), descoperită în autocamion, iar în avizul de însoțire secundar pentru 25, 71 mc de lemn rotund din speciile fag și carpen, nu este înscrisă cantitatea de 0,93 mc material lemnos, lemn rotund din specia gorun, descoperită în remorcă.

În cauză au fost aplicate două sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 12.000 de lei, operatorilor economici, în baza Legii 171/2010, iar cantitatea de 2,57 mc de material lemnos, din specia gorun a fost ridicată în vederea confiscării.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IPJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.