Ziarul electronic al arădenilor

Transcarpatic intră în circulație pe ruta Arad-București

Trenul companiei AstraTranscarpatic va intra în circulație începând cu data de 2 februarie pe ruta Arad-București și retur.

Conform anunțului făcut de companie, în data de 2 februarie, la ora 20.30, va pleca din stația CFR Arad trenul nr. 15532, cu destinația Arad – Simeria – Sighișoara – Brașov – București Nord.

„Momentan, biletele de călătorie se pot achiziționa doar în tren, de la personalul specializat. De asemenea, vă informăm că începând cu a doua jumătate a lunii februarie călătorii vor avea posibilitatea de a-și rezerva locurile online“, au informat reprezentanții AstraTranscarpatic.

Conform Mersului Trenurilor pentru OTF Astra Trans Carpatic SRL, trenul va circula în zilele de 3/4 februarie, 6/7 februarie, 8/9 februarie, 10/11 februarie, 13/14 februarie, 15/16 februarie, 17/18 februarie și zilnic în perioada 20/21 februarie – 27/28 martie 2017.

Trenul Transcarpatic va parcurge distanța între Arad și București în aproximativ 12 ore, prețul unui bilet fiind 107 lei, iar la vagonul de dormit de 242 lei/pat.

Compania AstraTranscarpatic a anunțat luna trecută că va intra pe piaţa transportului feroviar, în competiţie directă cu CFR Călători, în programul de dezvoltare al companiei aflându-se mai multe curse de lux pentru vestul ţării şi chiar în extern, către Viena.

Compania AstraTranscarpatic face parte din grupul de firme Astra Vagoane Călători Arad, controlat de omul de afaceri Valer Blidar.

Investiţia în conceperea trenului, a companiei de transport şi a operaţionalizării rutrei se ridică la 18-20 milioane euro.

compania intenţionează să îşi includă în portofoliu şi ruta Arad-Constanţa, iar mai apoi şi Timişoara-Baia Mare sau Timişoara-Viena.

CITITI SI: AstraTranscarpatic intră pe piaţa transportului feroviar

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.