Ziarul electronic al arădenilor

Tramvaie blocate în centrul Aradului

11Circulația tramvaielor în centrul Aradului a fost blocată, miercuri, de un autoturism parcat prea aproape de liniile de rulare.

Posesoarea unui Peugeot și-a lăsat mașina prea aproape de liniile de tramvai, astfel că circulația acestora spre Teatrul Clasic „Ioan Slavici“ a fost blocată aproximativ 15 minute, chiar în zona din fața Primăriei.

Cea care a parcat ilegal a spus că se grăbea și nu a observat că mașina bloca circulația tramvaielor. Cel mai probabil, femeia, însoțită de fiica ei, au fost la un fast-food aflat în apropiere.

Mai mulți călători aflați în tramvaie au fost nemulțumiți pentru că au fost nevoiți să își continue drumul pe jos sau să aștepte deblocarea circulației.

Șoferița a fost amendată cu 4.200 lei (2.100 lei, plătiți în 24 ore) și a primit 3 puncte de penalizare.

Cei afectați de blocarea tramvaielor au spus că de vină sunt polițiștii care permit șoferilor să își lase mașinile într-o zonă în care parcarea este interzisă.

„Nu este prima dată când se întâmplă așa ceva. De vină este Poliția, pentru că permite să se parcheze aici“, a spus o femeie aflată într-unul dintre tramvaiele blocate.

CITITI SI: Soluția lui Falcă pentru a stopa parcarea ilegală

123

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.