Ziarul electronic al arădenilor

Traian Băsescu: „Eu nu mai am obiective politice personale“

traian-basescu1Președintele Partidului Mișcarea Populară (PMP), Traian Băsescu, a declarat, duminică, că nu mai are obiective politice personale, dar ar mai vrea să transfere formațiunii sale actuale mentalitatea de învingător.

„Eu sunt un politician care a obținut de la votul românilor tot ce se putea obține. (…). Nu am a le mai cere ceva pentru mine. Eu nu mai am obiective politice personale.

Ceea ce aș vrea însă, aș vrea să le întorc românilor încrederea pe care mi-au dat-o timp de 24 de ani, scoțându-mă victorios în toate competițiile electorale. Aș vrea să ajut la construcția unui partid nou, a unui partid care nu este și nu vreau ca vreodată să se spună «ăsta este partidul lui Băsescu». Nu.

Vreau să se spună că este partidul vostru, un partid făcut să servească România“,a spus Traian Băsescu.

Fostul șef al statului a menționat că vrea să transfere PMP-ului mentalitatea de învingător.

„Această mentalitate, pentru un timp, am reușit să o transfer și altui partid din care am făcut parte și al cărui președinte am fost, dar ei și-au pierdut mentalitatea și s-au predat. S-au predat exact la inamici“, a susținut Traian Băsescu.

Fostul președinte al României a subliniat că politica nu mai are ce să îi dea, deoarece i-a dat tot până acum.

„Mie, politica nu mai are ce să-mi mai dea. Pentru că mi-a dat tot. (…). Toată experiența pe care am acumulat-o în cei 24 de ani de politică până la urmă am acumulat-o făcând și lucruri foarte bune, și lucruri bune, dar și erori.

Toate acestea, că au fost lucruri foarte bune, că au fost erori, au fost făcute pe spinarea poporului român. Și mi se pare imoral ca, după ce ai acumulat atâta experiență în deciziile pe care le-ai luat și care s-au reflectat în viața de zi cu zi a românilor, cu atâta experiență acumulată, să nu transfer această experiență către un partid“, a mai adăugat Băsescu.

sursa: Agerpres

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.