Ziarul electronic al arădenilor

Traficanți de droguri, prinși în flagrant

drogDoi bărbați din județul Arad au fost arestați, după ce au fost prinși în flagrant în timp ce vindeau droguri.

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţi Organizate Arad şi procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Arad au realizat un flagrant, în cadrul căruia au fost prinşi doi bărbați, asupra cărora s-au găsit aproape 300 grame de cannabis.

„În cauză au fost efectuate mai multe activităţi şi după realizarea flagrantului a avut loc şi o percheziţie domiciliară, în urma căreia au mai fost depistate droguri. În cadrul cercetărilor efectuate s-a stabilit că, cei doi bărbaţi, unul de 25 ani, din Pâncota, iar celălalt de 48 de ani, din Chişineu Criş, ar fi comercializat droguri pe raza unei comune din judeţul Arad“, se menționează într-un comunicat de presă remis, joi, de IPJ Arad.

În baza probatoriului administrat, cei doi bărbaţi au fost reţinuţi şi prezentaţi magistraţilor Tribunalului Arad cu propunere de arestare preventivă.

Pe numele unuia din bărbați a fost emis un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile, iar pentru celălalt a fost luată măsura arestului la domiciliu, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de traficului de droguri de risc.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.