Ziarul electronic al arădenilor

Traficant de droguri, reținut la frontieră

1478861322182-511447-s4Un tânăr, în vârstă de 19 ani, dat în urmărire generală după ce a fost condamnat la închisoare pentru trafic de droguri a fost prins în Vama Nădlac II când încerca să iasă din ţară strecurându-se pe lângă tonetele de control ale autorităţilor.

Poliţiştii de frontieră l-au observat pe tânăr când a încercat să se strecoare pe lângă tonetele de control, încercând astfel să se sustragă de la verificarea documentelor.

„Bărbatul a fost reţinut şi condus la sediul instituţiei pentru cercetări, ocazie cu care s-a stabilit că (…) era căutat de autorităţile române, acesta având de executat o pedepsă de doi ani închisoare cu suspendarea executării sub supraveghere pentru trafic de droguri de risc şi măsura de siguranţă a interzicerii părăsirii ţării fără încuviinţarea instanţei de judecată pe o perioadă de patru ani”, se arată într-un comunicat remis, duminică, de Poliţia de Frontieră Arad.

Pentru că era urmărit general, tânărul a fost predat unei echipe a Poliţiei Judeţene, el urmând să fie cercetat penal pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.