Ziarul electronic al arădenilor

Traficant de droguri din Arad, arestat

1Un bărbat din județul Arad a fost arestat, pentru trafic de droguri, după ce polițiștii au găsit în locuința sa aproape două kilograme de cannabis.

Conform unui comunicat de presă, remis vineri, de IPJ Arad, poliţiştii de la Combaterea Criminalităţii Organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. au ridicat aproape cannabisul în urma unei percheziţii efectuată la locuința unui bărbat din județul Arad.

„Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Arad şi procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Arad au efectuat o percheziţie domiciliară, într-o localitate din judeţul Arad, la locuința unui bărbat de 30 de ani, bănuit de trafic de droguri de risc. În urma percheziţiei, poliţiştii au ridicat în vederea continuării cercetărilor 1.850 de grame de cannabis. Din cercetări a reieşit că acesta ar fi intenționat să comercializeze drogurile pe raza județului Arad“, se precizează în comunicatul de presă.

Bărbatul a fost prezentat magistraților Tribunalului Arad, iar pe numele său a fost emis un mandat de arestare preventivă, pentru de 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc.

La activități au participat și polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

23

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.