Ziarul electronic al arădenilor

Trafic rutier închis pe autostrada Nădlac-Arad

autostrada-nadlac-aradTraficul rutier pe o porțiune a autostrăzii Nădlac-Arad va fi închis două zile, pentru efectuarea unor lucrări.

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România a anunţat că în 29 martie şi 5 aprilie, în intervalul orar 8.00 – 14.00, traficul rutier va fi închis pe tronsonul de autostradă Arad – Nădlac, km 556+000 – km 582+000 va fi închis, în vederea executării lucrărilor de montare a parapetului metalic pe bretelele nodului rutier Pecica.

Circulaţia rutieră va fi închisă astfel:

În ziua de 29 martie, la km 556+000 (Pecica), Calea I, aferentă sensului Arad – Nădlac în intervalul orar menţionat mai sus;

În ziua de 5 aprilie, Calea II aferentă sensului de mers Nădlac – Arad, în intervalul orar menţionat mai sus.

În aceste perioade traficul rutier se va desfăşura pe următoarea variantă de ocolire:

DN 7 km 563+400 (nod rutier Pecica) – DN 7 km 591+950, Nădlac.

„Conducătorii auto sunt rugaţi să respecte restricţia de circulaţie instituită, semnalizarea rutieră temporară“, se menționează într-o informare a CNADNR.

Tronsonul de autostradă cuprins între frontieră şi Pecica a fost deschis circulaţiei în luna decembrie, însă lucrările nu au fost recepţionate încă, deşi termenul contractual de execuţie era finalul lunii ianuarie.

La mijlocul lunii februarie, CNADNR anunţa că a amânat recepţia primului lot al autostrăzii Nădlac – Arad, după ce o comisie deplasată la faţa locului a constatat că nu au fost executate toate lucrările contractate.

La vremea respectivă, reprezentanţii CNADNR spuneau că majoritatea lucrărilor care mai sunt de executat sunt în afara corpului autostrăzii, precum la acostamente sau decantoare, în timp ce pe partea carosabilă trebuia să mai fie montate, pe o distanţă de 8,5 kilometri, parapete antiorbire.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.