Ziarul electronic al arădenilor

Trafic restricționat pe Podul Decebal

podul decebalTraficul rutier va fi restricționat pe Podul Decebal din municipiul Arad, până la data de 20 aprilie, pentru efectuarea unor lucrări pentru modernizarea infrastructurii de apă și apă uzată.

Într-o informare trimisă de Companie de Apă se arată că „începând cu data de 16 aprilie, în cadrul Proiectului «Extinderea şi modernizarea infrastructurii de apă şi apă uzată din judeţul Arad», cofinanţat din Fondul de Coeziune prin Programul Operaţional Sectorial «Mediu», al cărui beneficiar este Operatorul Regional S.C. Compania de Apă Arad S. A., demarează o nouă serie de lucrări în zona Podului Decebal, pentru care traficul va fi restricţionat“.

Compania de Apă a informat că lucrările programate să reînceapă joi, 16 aprilie, „vizează reabilitarea reţelei de apă şi reprezintă o continuare a celor sistate cu ocazia Sărbătorile Pascale“.

„Lucrarea necesită închiderea parţială a Podului Decebal, şi anume a sensului dinspre Subcetate către Colegiul Naţional «Moise Nicoară», fiind instalate indicatoare rutiere însoţite de panouri de avertizare“, se precizează într-o informare a Companiei de Apă.

Conform sursei citate, pentru aceste lucrări, antreprenorul a solicitat Primăriei Arad acordul privind restricţionarea circulaţiei rutiere pe tronsonul Nicolae Bălcescu – Pod Decebal, obţinând aviz pentru intervalul 31 martie – 20 aprilie 205.

„În cadrul şedinţei Comisiei de Sistematizare a Circulaţiei s-a avizat favorabil solicitarea, cu condiţia delimitării şantierului cu plasa de protecţie şi execuţia lucrărilor până la 20 aprilie 2015 (dată ce coincide cu reluarea activităţii şcolare). Pe această cale, dorim să vă mulţumim pentru înţelegere şi să ne cerem scuze pentru disconfortul creat“, se mai menționează în informarea companiei de apă.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.