Ziarul electronic al arădenilor

Trafic închis. Începe asfaltarea la drumul Pâncota – Buteni

Începând de miercuri, 8 aprilie 2020, tronsonul de drum județean ce face legătura între localitățile Pâncota – Măderat se va închide circulației, pentru o perioadă de maxim 10 zile.

Oprirea circulației este necesară datorită lucrărilor de așternere a primului strat de asfalt.

Pentru ca traficul rutier să se desfășoare normal, șoferii au la dispoziție o rută ocolitoare, pe traseul Mâsca – Măderat.

„Informăm cetățenii Aradului care utilizează acest drum că lucrările de modernizare și reabilitare a drumurilor județene continuă. Sunt proiecte în derulare, care au termene de execuție clare, cu respectarea siguranței muncitorilor și a normelor sanitare”, a afirmat Sergiu Bîlcea, vicepreședintele Consiliului Județean Arad.

Acest tronson face parte din proiectul de reabilitare a drumului judeţean Buteni – Şilindia – Târnova – Pâncota, finanţat din fonduri europene.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Consiliul Județean Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.