Ziarul electronic al arădenilor

Trafic deviat în zona localității Zăbrani din cauza lucrărilor la un drum județean

Consiliul Județean Arad informează cetățenii județului că în perioada 27 – 28 mai (luni și marți) se va efectua așternerea stratului final (de uzură) pe drumul județean Neudorf – limită de județ Timiș.

În perioada menționată, pentru a nu afecta activitatea constructorului, am luat decizia devierii traficului auto pe DJ 682N și pe DJ 682, între orele 8-18, prin localitatea Zăbrani. Semnalizarea tronsonului de drum în lucru va fi realizată cu ajutorul „piloților de circulație” și cu indicatoare rutiere specifice, amplasate la capetele tronsonului de drum în lucru.

Vă vom informa în permanență cu privire la stadiul lucrării și ridicarea restricțiilor. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat.

„Informăm arădenii că în perioada de turnare a stratului de uzură, echipele de control ale Consiliului Județean Arad vor verifica, în două schimburi, ca reglementările privind devierea traficului auto să fie respectate, pentru a ne asigura că vehiculele de mare tonaj nu afectează asfaltul proaspăt așternut”, a declarat președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca.

Modernizarea drumului județean Neudorf-limită de județ Timiș este un proiect finanțat în totalitate din fondurile Consiliului Județean Arad. Valoarea investiției este de 4,8 milioane lei fără TVA. Lucrarea a constat în lărgirea carosabilului, realizarea șanțurilor, podețelor, acceselor laterale. S-a intervenit inclusiv la terasamentul drumului județean.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Consiliul Județean Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.