Ziarul electronic al arădenilor

Toni Petrea: „UTA este o echipă bună. Ne așteaptă o partidă dificilă“

Antrenorul echipei FCSB, Toni Petrea, a spus că se așteaptă la o partidă dificilă împotriva UTA-ei și a afirmat că „le-a atras atenția” jucătorilor săi asupra calităților echipei din Arad, arătate mai ales în deplasare.

„Ne așteaptă o partidă dificilă, cu un adversar care se luptă pentru play-off, care vine după o înfrângere pe teren propriu, dar care, în general, obține rezultate bune în deplasare. Trebuie să fim foarte atenți, le-am atras atenția jucătorilor asupra acestor aspecte.

Cel mai important este ce facem noi pe teren, trebuie să intrăm montați, cu atitudine. Mă aștept la o replică bună, am văzut ultimul lor meci, au avut foarte multe ocazii de poartă, dar n-au reușit să marcheze. Ne așteaptă un meci dificil, UTA are jucători valoroși, jucători buni, chiar dacă sunt mulți jucători străini. UTA este o echipă bună”, a declarat Toni Petrea, citat de digisport.ro.

Partida dintre FCSB și UTA Arad se va juca, pe Arena Națională, cu porțile închise, pentru că începe după ora 21.00, iar Toni Petrea a afirmat că absența suporterilor constituie un minus pentru echipă.

„Îmi pare rău că nu putem avea suporterii lângă noi, jucătorii aveau nevoie de susținerea lor, dar, din păcate, n-avem ce face. Ne pare rău că nu putem avea suporterii lângă noi, nu știu ce să zic, nu avem puterea să decidem anumite lucruri. Nu știu dacă sunt avantajați alții, eu mă gândesc la noi. Eu discut tot timpul cu jucătorii, încerc să-i capacitez. Asta e situația, trăim vremuri tulburi. Când intrăm pe teren, trebuie să știm ce avem de făcut și să ne comportăm ca și cum ar fi lângă noi”, a transmis Toni Petrea.

Înaintea partidei directe, FCSB este pe locul 2 în Liga 1, cu 37 de puncte, în timp ce UTA Arad se află pe poziția a 9-a a ierarhiei, cu 25 de puncte.

FCSB anunţă că meciul cu UTA Arad se va disputa fără spectatori

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.