Ziarul electronic al arădenilor

Tobogane noi la Ştrandul Neptun, în august

Cum Ştrandul Neptun rămâne o bună alternativă de relaxare și distracție pentru arădeni, Primăria Municipiului Arad a considerat oportună achiziționarea și montarea a încă unui echipament acvatic, alcătuit din trei tipuri de tobogane, cu jet de apă şi grade diferite de dificultate, cu înălţimea de pornire de 10 m şi aterizarea în bazinul mare.

Este vorba despre un tobogan acvatic cu „tubulatură închisă”, un tobogan de tip „Gaură neagră şi Barcă zburătoare“ (Black Hole și Flying boats)  şi un tobogan „Serpentină”.

Cu toate că lucrările au început în urmă cu aproximativ două săptămâni, ele se află într-un stadiu avansat de realizare.

Constructorul estimează că la jumătatea lunii august, amatorii de experienţe deosebite vor putea deja încerca cele trei noi tobogane de la Ştrandul Neptun.

Valoare acestei investiţii se ridică la 1,4 milioane lei.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Primăria Municipiului Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.