Ziarul electronic al arădenilor

Ţigări de contrabandă, găsite în trei mașini la P.T.F. Nădlac II

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au descoperit, ascunse, în trei mijloace de transport, 700 de pachete de țigarete pentru care șoferii autovehiculelor nu deţineau documente de provenienţă.

În data de 21.08.2020, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – judeţul Arad, s-au prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, trei cetăţeni români cu vârste cuprinse între 29 și 32 de ani, ce se aflau la volanul unor autoutilitare marca Mercedes Benz, model Sprinter.

La controlul specific, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunse sub banchetele din faţă ale celor trei mijloace de transport, 700 de pachete de ţigarete netimbrate, pentru care șoferii autovehiculelor nu deţineau documente de provenienţă.

Cantitatea de ţigări, în valoare de 14.000 lei, a fost ridicată în vederea confiscării. În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale ce se impun.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Poliția de Frontieră. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.