Ziarul electronic al arădenilor

Țigări de contrabandă, descoperite în Piața „Mihai Viteazul“

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu cei ai Biroului de Ordine Publică, au prins în flagrant delict, joi, 19 august, în Piața „Mihai Viteazul“ din municipiul Arad, o femeie de 41 de ani, din Arad, în timp ce îi preda unui bărbat de 42 de ani, din Arad, 30 de pachete de țigarete susceptibile a proveni din contrabandă.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că într-un stand de vânzare cu loc de depozitare se află mai și alte țigări de contrabandă, în urma deschiderii acestuia fiind găsite 2.600 de țigarete (130 de pachete) netimbrate sau timbrate necorespunzător.

Țigările, un telefon mobil și aproximativ 1.803 lei au fost ridicate și indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor.

Cei doi, bărbatul și femeia în cauză, fiind reținuți pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de vineri să fie prezentați magistraților Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad cu propunerea luării unei măsuri preventive.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IPJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.