Ziarul electronic al arădenilor

Țigări de contrabandă, confiscate la Dieci și Almaș

Peste 2.000 de pachete de țigări de contrabandă au depistate și confiscate de polițiști, de la doi bărbați din localitățile arădene Dieci și Almaș.

În cursul zilei de miercuri, în baza a trei mandate emise de judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Gurahonț, polițiștii de la Secția 9 Rurală Sebiș, sprijiniți de polițiști de la posturile Almaș, Buteni și Dieci, au desfășurat trei percheziții la locuințele unor bărbați, bănuiți că ar fi comercializat țigarete de contrabandă.

„În urma activităților desfășurate, din locuința unui bărbat de 42 de ani, din Dieci, au fost depistate și ridicate 160 fire țigarete netimbrate, iar din locuința unui bărbat de 65 de ani, din Almaș, au fost depistate și ridicate 42.700 fire țigarete de diferite mărci, netimbrate, susceptibile că ar fi provenit din contrabandă“, se menționează într-un comunicat de presă remis de IPJ Arad.

Conform sursei citate, întreaga cantitate de țigarete a fost indisponibilizată în vederea continuării cercetărilor, cei în cauză fiind cercetați pentru contrabandă.

La activități au mai participat un tehnician criminalist din cadrul Poliției orașului Ineu și un conductor câine din cadrul Serviciului Criminalistic, a mai precizat IPJ Arad.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celor în cauză.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.