Ziarul electronic al arădenilor

Terasele din Arad, controlate de polițiști

La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii arădeni, împreună cu efective ale Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad, polițiști locali, reprezentanți ai Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, Autorității Naționale Sanitare Veterinare pentru Siguranța Alimentelor, Ministerului Sănătății și Inspectoratului Teritorial de Muncă Arad, au desfășurat o acțiune de amploare.

Acțiunea a avut ca scop verificarea respectării normelor legale impuse pe perioada stării de alertă de agenții economici care desfășoară activități la terase, baruri, plaje, cluburi în aer liber, unde este semnalată prezența unui public numeros.

Au fost verificate 240 de societăți comerciale, atât din municipiu, cât și în județ, fiind aplicate 10 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, 3 sancțiuni contravenționale conform Legii 61/91 R și 1 în baza legii 12/1990.

Aceste acțiuni vor fi desfășurate și în perioada următoare, pentru prevenirea răspândirii infecțiilor cu SARS-CoV-2 și menținerea unui climat optim de ordine și siguranță publică în contextul măsurilor de relaxare.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IPJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.