Ziarul electronic al arădenilor

Tentativă de viol și tâlhărie la Șimand. Agresorul, arestat

arestatUn bărbat care a încercat să violeze o femeie din comuna arădeană Șimand a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Conform procurorilor din cadrul Parchetului de la lângă Judecătoria Chișineu Criș, bărbatul se numește Petru Muntean, iar în seara zilei de 18 aprilie, în jurul orei 23.30, a încercat să violeze o femeie, care se întorcea acasă de la serviciu.

Femeia a fost urmărită de agresor, iar în apropierea casei, bărbatul a încercat, prin constrângere și prin amenințarea cu un briceag, să întrețină raporturi sexuale cu aceasta.

Femeia s-a opus, dar bărbatul, prin întrebuinţarea de violenţe şi ameninţări cu briceagul, i-a sustras acesteia un telefon mobil.

Procurorii au solicitat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Chişineu Criş arestarea preventivă a lui Petru Munteanu, pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă de viol şi tâlhărie calificată.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi a dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele bărbatului, pentru 30 de zile.

Cercetările în acest caz continuă, au mai anunțat procurorii.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.