Ziarul electronic al arădenilor

Tencuială și ornamente au căzut de pe Teatru

teatru.arad2Bucăți mari de tencuială și ornamente au fost desprinse, vineri, de pe clădirea Teatrului Clasic „Ioan Slavici“ din Arad, căzând pe trotuar la mică distanță de câțiva trecători, fără a fi rănită vreo persoană, iar în altă zonă a orașului tencuiala căzută a avariat un autoturism aflat în trafic.

Conform Mediafax, bucățile de tencuială și ornamentele s-au desprins de pe clădirea teatrului pe o distanță de peste zece metri din marginea superioară a zidului, iar acestea au căzut pe trotuar, la câțiva metri de două femei, care nu au fost rănite.

Trotuarul pe care a căzut tencuiala şi ornamentele a fost izolat cu grilaje metalice pentru a fi restricționată trecerea prin zonă.

Exteriorul clădirii Teatrului Clasic „Ioan Slavici“ a fost reabilitat între 2004-2006, însă lucrarea nu se mai află o garanţie.

Primăria Arad are în lucru documentația tehnică pentru o nouă lucrare, care prevede reabilitarea întregii clădiri, însă lucrările vor costa câteva milioane de euro și vor începe în câțiva ani.

Potrivit Mediafax, și în altă zonă a Aradului, mai exact pe strada Horia, bucăţi mici de tencuială au căzut pe o maşină, producându-i pagube mici.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.