Ziarul electronic al arădenilor

Teja (Gaz Metan) – UTA a strâns foarte multe puncte în deplasare, trebuie să fim atenţi

Antrenorul echipei de fotbal Gaz Metan Mediaş, Mihai Teja, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă online, că formaţia sa trebuie să fie foarte atentă în meciul de pe teren propriu cu UTA deoarece adversarii au câştigat în acest sezon foarte multe puncte în deplasare.

„O victorie ar fi foarte importantă pentru noi, pentru încredere şi moral. Însă eu îmi doresc şi un joc bun pentru că vreau ca echipa să crească de la zi la zi. Încercăm să dăm maximum pentru a lua cele trei puncte. Am încredere în băieţi. Nu va fi însă uşor, UTA e o echipă bună care, statistic vorbind, joacă foarte bine în deplasare. Au strâns foarte multe puncte în deplasare, deci trebuie să fim foarte atenţi“, a afirmat tehnicianul.

„Orice echipă are şi puncte slabe, şi puncte forte. Noi am studiat UTA împreună cu jucătorii şi trebuie să profităm de punctele lor slabe. În acelaşi timp, trebuie să fim foarte atenţi atunci când adversarii au mingea pentru că sunt foarte buni pe contraatac. Important e să nu luăm gol pentru că eu spun că vom marca gol sau goluri mâine“, a adăugat Mihai Teja.

Echipa de fotbal Gaz Metan Mediaş întâlneşte, sâmbătă, de la ora 12.30, pe teren propriu, formaţia UTA, într-o partidă contând pentru etapa a 25-a a Ligii I.

Balint: Ne-a durut foarte tare înfrângerea din tur cu Gaz Metan

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.