Ziarul electronic al arădenilor

Teatrul Clasic ,,Ioan Slavici” modifică programul din 25 februarie

Din motive obiective, Teatrul Clasic ,,Ioan Slavici” Arad modifică programul zilei de joi, 25 februarie.

Astfel, în locul spectacolului ,,Cerere în căsătorie”, scena mare a TCISA va găzdui, de la ora 19.00, spectacolul „Carmen Vlaga vorbește cu tine”, în regia lui Ștefan Iordănescu.

Cei care și-au achiziționat deja bilete le pot folosi ca să urmărească spectacolul ,,Carmen Vlaga vorbește cu tine”. Pentru a putea respecta măsurile impuse de situația pandemică actuală, ei trebuie să își anunțe  intenția la numărul de telefon 0744.475.147.

Spectatorii care doresc să își recupereze banii pe bilete, sunt așteptați la casieria TCISA în termen de cel mult cinci zile lucrătoare, de la data spectacolului.

Vă reamintim că, biletele, în limita locurilor disponibile, se achiziționează online de pe platforma www.eventim.ro sau de la agenția de bilete a TCISA. Orarul agenției este:  marți, miercuri, vineri: 10.00 – 16.00, joi: 10.00 – 14.00 și 17.00 – 18.30, sâmbătă și duminică: 10.00 – 12.00 și 17.00 – 18.30.

Important!  În ziua reprezentației, biletele pot fi achiziționate de la casieria TCISA, doar până la ora 18.30!

Spectatorii sunt rugați să respecte distanțarea fizică, precum și toate măsurile sanitare recomandate de organizatorul spectacolului, pentru   limitarea  răspândirii COVID-19.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Teatrul Clasic „Ioan Slavici” Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.