Ziarul electronic al arădenilor

Taximetriștii arădeni susțin campania de vaccinare

Mai mulți taximetriști arădeni s-au alăturat autorităților locale în campania de promovare a importanței vaccinării împotriva COVID-19.

Peste 70 de taximetre au participat, miercuri, la Marșul taximetriștilor. La orele amiezii, aceștia au pornit din fața Palatului Administrativ spre centrul de vaccinare drive-thru, amenajat de către Primăria Arad, în parcarea unui supermarket,  în urmă cu două săptămâni.

Acțiunea de miercuri vine în completarea inițiativei de anul trecut, când taximetriștii arădeni le-au oferit cadrelor medicale arădene transport gratuit la și de la spital.

„Le mulțumim pentru că au venit să ne sprijine în campania de vaccinare. Este foarte important să înțelegem cu toții că vrem să circulăm în siguranță și în taximetre. Partenerii noștri de azi sunt taximetriștii arădeni. Au venit la drive-thru să se vaccineze așa cum fac toți cei care țin la sănătatea lor și a celor din jurul lor. Centrul drive-thru merge foarte bine. Este o modalitate  prin care te poți vaccina simplu. Vii la cumpărături, te poți vaccina chiar în mașină, fără să fie nevoie de programare. Din prima zi, oamenii au apelat la centrul nostru, care va rămâne deschis atât timp cât va fi nevoie”, a declarat viceprimarul municipiului Arad, Lazăr Faur.

La Arad se intenționează marcarea cu stickere distinctive a taximetrelor în care clienții circulă în deplină siguranță.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Primăria Municipiului Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.