Ziarul electronic al arădenilor

Taxele și impozitele arădenilor, în dezbatere publică

Proiectul de hotărâre privind adoptarea stabilirea impozitelor şi taxelor locale pentru anul 2018 va fi supus unei dezbateri publice, care va fi organizată la Primărie.

Primăria Arad a anunţat că va organiza o dezbatere publică, care va avea ca temă proiectul de hotărâre privind stabilirea impozitelor şi taxelor locale
pentru anul 2018.

Dezbaterea va avea loc vineri, 15 decembrie, în sala „Regele Ferdinand” din incinta Palatului Administrativ.

Primarul Aradului, Gheorghe Falcă, a anunțat zilele trecute că, în anul 2018, aproximativ 98% din numărul total de taxe locale vor rămân neschimbate.

„Din 2015, Municipiul Arad nu a mai mărit taxele, ele au fost doar actualizate. Ca urmare a modificării Codului Fiscal, municipalitatea arădeană a fost nevoită să opereze o nouă actualizare. Cu toate acestea, noi suntem la jumătatea a ceea ce înseamnă minim şi maxim“, a spus Falcă.

În cursul zilei de joi, a fost lansată o petiție online, prin care se cere renunțarea la creșterea cu 25% la sută a impozitelor pe clădirile din municipiul Arad.

Petiția online intitulată „Mă opun creșterii cu 25% a impozitelor pe clădiri în Municipiul Arad“ a fost lansată de filiala locală a Uniunii Salvați România.

CITITI SI:

Gheorghe Falcă: „98% din taxele locale rămân aceleaşi în 2018”

Petiție online. „Mă opun creșterii cu 25% a impozitelor pe clădiri în municipiul Arad“

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.