Ziarul electronic al arădenilor

Târgul Primăverii, la Expo Arad

expo arad1Firme din România și Ungaria vor expune la ediția din acest an a Târgului Primăverii, care se va desfășura la Complexul Expo Arad, iar organizatorii au anunțat că noutatea târgului este Salonul Lichidărilor de Stocuri.

Târgul Primăverii se va desfășura în perioada 16 – 19 aprilie, iar în cele patru zile vor fi expuse flori şi produse de grădinărit, oferte turistice, piese de mobilier.

De asemenea, vor fi prezentate activităţi de recreere, precum şi lichidări de stocuri.

Organizatorul evenimentului, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad, a anunţat că 60 de participanţi din România şi Ungaria îşi vor prezenta produsele şi serviciile în două pavilioane expoziţionale şi pe spaţiul exterior din cadrul Complexului Expo Arad.

„Pentru prima dată, la Expo Arad vom organiza Salonul Lichidărilor de Stocuri, noutatea ediţiei Târgului Primăverii din acest an. Vom aduce în faţa vizitatorilor stocuri de mărfuri rezultate din supraproducţie, solduri rămase înainte de lansarea noilor colecţii, precum şi alte categorii de produse la preţuri avantajoase. Acest concept este unul nou pentru Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad şi urmăreşte să inoveze sectoarele cu tradiţie din cadrul Târgului Primăverii”, a declarat Adrian S. Negrau, directorul general al Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad.

În cadrul unei tombole organizate la Expo Arad, vizitatorii pot câştiga excursii în ţară, în Grecia sau în Insula Corfu.

Organizatorii ofertă transport gratuit de la staţia Podgoria.

Program de vizitare:

Joi şi vineri: 11.00 – 20.00

Sâmbătă: 10.00 – 20.00

Duminică: 9.00 – 16.00.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.