Ziarul electronic al arădenilor

Târgul de Primăvară 2018. VEZI ofertele comercianților

Târgul de Primăvară, eveniment organizat anual de Primăria din Arad, în preajma Sărbătorilor Pascale, se va desfășura în perioada 23 martie – 10 aprilie.

Târgul este organizat pe platoul de fața Palatului Administrativ și pe strada Romul Veliciu, unde comercianții vor expune produse specifice sezonului, dar și sărbătorilor de Paști.

Primăria Municipiului și Centrul Municipal de Cultură, organizatorii târgului, au pus la dispoziție 20 de căsuțe, unde vor fi comercializate diverse produse.

Printre expozanți se numără și Szabó László, un fierar din orașul Gyula (Ungaria), care va expune ouă decorate cu diverse figurine din fier forjat, cum ar fi  potcoave, trifoi, inimioare. De asemenea, meșterul maghiar va expune și alte obiecte realizate în atelierul său: trandafiri din fier forjat, suporturi pentru chei, inimioare.

Tot din Ungaria va veni la târgul de la Arad și Bencsik Marta, artizan din localitatea Öcsöd, care va expune împletituri din pănuşi de porumb (obiecte şi decorațiuni), figurine din turtă dulce, obiecte decorate cu mărgele (ouă, bijuterii).

Tot în cadrul Târgului de Primăvară vor fi comercializate articole specifice Sărbătorilor Pascale (ouă încondeiate, flori, decorațiuni și ornamente de sezon, icoane), jucării, antichități, anticariat, produse de patiserie, produse de cofetărie și se vor desfășura activități de alimentație publică.

De la târg nu vor lipsi meşterii populari, care vor prezenta tradiţii pascale, ouă încondeiate, costume populare, articole handmade, tablouri, ceramică, vase din sticlă, bijuterii şi accesorii.

Produsele bio şi eco, cosmeticele, decoraţiunile şi cadourile pentru Paşti vor fi şi acestea expuse pentru vânzare.

Conform organizatorilor târgului, acest eveniment se adresează publicului larg, interesat de produsele tradiţionale, pentru masa de Paşti, celor dornici de degustarea unor produse de origine şi de calitate sută la sută românească şi celor care doresc să cunoască tradiţiile şi obiceiurile pascale din Arad.

Târgul de Primăvară va fi deschis zilnic, între orele 11.00 și 23.00.

CITITI SI: Târgul de Primăvară 2018. Evenimente artistice PROGRAM

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.