Ziarul electronic al arădenilor

Târgul de Iarnă de la Arad se va deschide în 18 noiembrie

1018408-300x188Ediția din acest an a Târgului de Iarnă de la Arad se va desfășura în două locații din oraș, în perioada 18 noiembrie 2016 – 8 ianuarie 2017.

Astfel, anul acesta Târgul de Iarnă va fi organizat în zona Primărei și în Piața „Avram Iancu“.

„În total, vor fi amenajate 60 de căsuțe pe platoul din fața Primăriei, pe strada Romul Veliciu și în Piața «Avram Iancu»“, a precizat Daniela Pădurean Andreica, directorul Centrului Municipal de Cultură Arad.

La Târgul de Iarnă vor fi comercializate produse tradiţionale din judeţul Arad, produse de patiserie şi cofetărie, produse de alimentaţie publică, decoraţiuni şi obiecte de sezon, cadouri, jucării, antichităţi dar şi vin fiert şi ţuică fiartă.

Organizatorii au anunțat că în timpul desfășurării Târgului de Iarnă vor fi organizate, zilnic, spectacole.

De asemenea, în cadrul târgului, în fața Primăriei Municipiului va fi sărbătorită și Ziua Naţională a României, ocazie cu care vor fi organizate două spectacole, unul de muzică ușoară, iar celălalt de muzică populară.

Din seria manifestărilor care vor fi organizate la Târgul de Iarnă mai fac parte aprinderea iluminatului festiv de sărbători, care va avea loc în preajma sărbătorii Sfântul Nicolae, un spectacol în care vor fi prezentate tradițiile de sărbători și Revelionul Popular.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.