Ziarul electronic al arădenilor

Târgul ARpicultura, ediția a VI-a, la Expo Arad

În acest weekend, la Expo Arad, vorbim despre miere, despre derivatele acestui produs, despre utilajele care presupun fabricarea lui.

A VI-a ediție a ARpicultura păstrează calitatea, aducând împreună producători și comercianți de la care se pot achiziționa produse dulci și bio la prețuri decente.

Târg cu vânzare: pentru apicultori și pentru public

Peste 50 de producători și comercianți propun vizitatorilor o gamă variată de produse terapeutice și cosmetice pe bază de miere, polen, propolis, ceară, dulciuri și sucuri din plante medicinale, uleiuri, produse ecologice și tradiţionale, dar și utilaje apicole, stupi, faguri artificiali, hrană pentru albine etc.

Conferințe de specialitate

Împreună cu Asociația Crescătorilor de Albine din România, co-organizatorul târgului, vor fi organizate o serie de conferințe și seminarii de specialitate pe teme de interes: subvenții și finanțări pentru apicultori, probleme curente și de patologie în apicultură, actualități în apicultura românească, precum și alte teme de interes conexe domeniului apicol.

Programul evenimentului

Sambătă, 22 februarie, 9.00 – 18.00.

Duminică, 23 februarie, 9.00 – 16.00.

Bilet intrare: 5lei

Informații la: +40.257.208 800, +40.729969669, alex.butar@ccia-arad.ro

http://www.ccia-arad.ro/arpicultura/;  https://www.facebook.com/arpicultura/

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de presă al CCIA Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.