Ziarul electronic al arădenilor

Târg de nunți, la Expo Arad

Firme din România și Ungaria își vor prezenta ofertele la ediția din acest an a Târgului de nunți, care se va desfășura la Expo Arad, în perioada 10 – 12 februarie.

Organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad, târgul, ajuns cea de-a 10-a ediție, va reuni în cele două pavilioane ale complexului Expo Arad peste 80 de firme din România și Ungaria.

Acestea vor prezenta oferte de produse, de servicii și cele mai importante noutăți din domeniu: rochii și accesorii pentru  mirese, costume și accesorii pentru miri, ținute pentru ocazii speciale, lenjerie intimă, bijuterii și accesorii, pantofi, aranjamente florale, locații pentru petreceri, servicii foto-video și sonorizare,  jocuri de artificii, coafuri și machiaj, oferte turistice pentru luna de miere, servicii de catering, torturi și prăjituri și multe altele.

„Specialiștii vor prezenta ultimele noutăți în ceea ce privește organizarea de evenimente, tendințele sezonului 2017, și vor oferi consiliere pentru petreceri cât mai reușite, care să lase amintiri frumoase și de neuitat.

În cele trei zile, vizitatorii pot asista la prezentări de rochii de mireasă, ținute de gală, demonstrații de coafură și machiaj pentru ocazii speciale, trupe, artiști și soliști de muzică ușoară și populară, și alte momente artistice (cvartet de coarde, dansuri de societate, dansuri populare și obiceiuri de nuntă)“, se menționează într-un comunicat de presă remis de CCIA.

Transport la târg este gratuit, plecările fiind din oră în oră, din stația Podgoria.

Program de vizitare:

Vineri: 10.00 – 20.00

Sâmbătă: 10.00 – 20.00

Duminică: 10.00 – 17.00

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.