Ziarul electronic al arădenilor

Târg de Adopție Canină, ediția a XI-a, la Arad

Societatea Gospodărirea Comunală Arad SA în parteneriat cu Primăria Municipiului Arad, vă invită, sâmbătă,  3 octombrie 2020, între orele 10.00 – 13.00, la ediția a XI-a ediție a târgului de adopție canină ce va avea loc la Adăpostul de Animale (Câini fără stăpân), pe strada Calea Bodrogului, nr. 5/A.

Persoanele interesate să adopte un căţel trebuie să aibă asupra lor actul de identitate pentru completarea documentelor de adopţie.

„Acest eveniment este organizat pe plan local împreună cu partenerii noștri Scoala dresaj canin NIKARAD, Asociația Chinologică Română Arad și Denceff Costel și are ca scop informarea și conștientizarea populației cu privire la importanța vaccinării, sterilizării și adopția câinilor cât și a efectelor negative ale abandonului, responsabilitate și necesitatea acțiunii în unitate”, a declarat Tiberiu Nicolae Ciul, director general al SC Gospodărirea Comunală Arad.

Cei interesați să adopte un prieten patruped sunt invitați de luni până vineri între orele 9.00 – 15.00 la Adăpostul de Animale (Câini fără stăpân) situat pe Calea Bodrogului 5/A Arad, lângă Aeroport.

E momentul unei schimbări în viaţa ta. Dacă vrei prietenie adevărată şi dragoste necondiţionată, ia-ţi un câine! Nu căuta unul de rasă, fă un bine, unuia abandonat. De ce să cumperi un câine, dacă poți să îl adopți! Loialitatea si iubirea nu sunt oferite de pedigree, iar adaposturile sunt pline de patrupede care cauta …o familie!

Ochii lor trişti şi resemnaţi, devin plini de speranţă atunci când vin vizitatori la adăpost. Sunt zeci, de talie mică, medie şi mare, metişi, dar şi de rasă, cei mai mulţi abandonaţi de stăpâni, fără suflet.

Iubirea le-a fost călcată în picioare şi singurul lucru pe care îl aşteaptă este o nouă şansă la dragoste necondiţionată.

Fii chiar tu şansa lor de a trăi într-o familie!

(…)

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Societatea Gospodărirea Comunală Arad SA. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.