Ziarul electronic al arădenilor

Tânăr suspect. A fost găsit dormind într-o mașină care nu era a lui

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine Publică și Circulație au colaborat împreună cu polițiștii din cadrul IPJ Arad pentru identificarea și sancționarea unui conducător auto asupra căruia plana suspiciunea că ar fi fost sub influența substanțelor halucinogene.

În weekend, polițiștii  locali au depistat un bărbat suspect, în vârstă de 24 de ani, în timp ce dormea într-un autoturism staționat, dar cu motorul pornit, pe str. Steagului.

În urma interviului s-a constat faptul că tânărul locuiește în Fântânele, iar autovehiculul marca BMV, la volanul căruia se afla, nu era proprietatea sa.

Având un comportament suspect, a fost anunțat  Serviciul Rutier Arad care l-a oprit pe șofer în trafic și l-a condus la unitatea spitalicească unde i s-au recoltat mostre biologice de sânge și urină.

În urma verificărilor,  polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu poseda permis de conducere.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de DGPL Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.