Ziarul electronic al arădenilor

Un tânăr cultiva cannabis la Nădab și îl vindea la Arad

cannabisUn tânăr a fost arestat preventiv, el fiind acuzat că a cultivat cannabis în curtea unui imobil din localitatea arădeană Nădab, pe care apoi l-a comercializat tinerilor din municipiu.

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Arad au dispus reţinerea pentru 24 de ore a lui Paul Adrian Roşca, în vârstă de 22 ani, pentru trafic de droguri de risc.

„La data de 26 august, poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Arad, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T – Biroul Teritorial Arad, l-au depistat în flagrant delict tânăr, în timp ce culegea 150 de grame de cannabis dintr-o plantaţie, pentru a le comercializa. De asemenea, au fost ridicate în vederea confiscării 28 de plante mature de canabis, cu o greutate de 27,6 kg“, se menționează într-o informare a IPJ Arad.

În timpul cercetărilor a reieşit că Paul Adrian Roșca a comercializat cannabis tinerilor din municipiul Arad.

Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind prezentat Tribunalului Arad, care a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de droguri de risc.

Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.