Ziarul electronic al arădenilor

Tânăr amendat după un picnic în Pădurea Ceala

Un tânăr care a fost surprins de camerele de luat vederi montate în Pădurea Ceala lăsând gunoaie în urma sa, după un picnic cu prietenii, a fost depistat și sancționat de polițiștii locali din Arad.

„Un arădean ieșit la iarbă verde, în seara de 24 mai, în Pădurea Ceala «a uitat» să adune resturile rezultate de pe urma petrecerii în aer liber. Imaginile surprinse în acest sens de camerele de luat vederi i-au determinat pe reprezentanții administrației Parcului Natural Lunca Mureșului să apeleze la sprijinul Poliției Locale Arad pentru identificarea și sancționarea petrecărețului uituc. La data de 6 iunie, acesta a fost amendat cu suma de 1.000 de lei de polițiștii locali din cadrul compartimentului Protecția Mediului al Serviciului Ordine și Liniște Publică pentru încălcarea prevederilor HCLM 297/2015, privind aprobarea «Regulamentului de organizare şi funcţionare a serviciilor publice de salubrizare din municipiul Arad»”, se menționează într-o informare a Poliției Locale din Arad.

Conducerea Poliției Locale Arad face apel la bunul simț și, totdată, la spiritul civic al arădenilor, recomandându-le să adopte o atitudine civilizată atunci când ies la iarbă verde, chiar și în lipsa unor camere de luat vederi.

Reprezentanții Parcului Natural Lunca Mureșului au făcut publice imagini surprinse de o cameră de luat vederi montată în pădure cu un grup de tineri ieșiți, miercuri, la picnic și care la plecare au lăsat gunoaiele în urma lor.

Într-o postare pe Facebook, cei de la Parcul Natural Lunca Mureșului arată „Cum ajung gunoaiele în pădure. Episod nou“ și au făcut public numărul de înmatriculare al autoturismului (AR-96-VLU) cu care tinerii circulau.

CITITI SI: Cum ajung gunoaiele în pădure. Episod nou

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.