Ziarul electronic al arădenilor

Tâlhărie și distrugere, pe o stradă din Arad

fotoUn bărbat a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce a amenințat cu cuțitul o persoană, pentru a-i lua banii, iar apoi a distrus un autoturism, faptele fiind înregistrate pe o stradă din municipiul Arad.

Din probatoriul anchetatorilor rezultă că, în data de 27 iunie, în jurul orei 8.50, în timp ce se afla pe str. Ştefan Luchian din municipiul Arad, Rareş Chebeleu a ameninţat o persoană cu un briceag cu lama deschisă, solicitându-i suma de bani pe care o avea asupra sa.

Întrucât persoana vătămată s-a urcat în autoturismul pe care îl folosea, parcat în apropiere, pentru a-şi asigura scăparea, Rareş Chebeleu a lovit cu ajutorul cuţitului, precum şi cu pumnii şi picioarele, autoturismul, provocând mai multe daune (parbriz spart, oglindă retrovizoare stânga ruptă, zgârieturi la nivelul ambelor portiere).

Conform procurorilor, faptele au fost săvârşite în prezenţa mai multor martori care erau în zonă.

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, după ce în prealabil a fost începută urmărirea penală şi a fost pusă în mişcare acţiunea penală, au înaintat judecătorului de drepturi şi libertăţi propunerea de arestare preventivă a lui Chebeleu Rareş, cercetat pentru săvârţirea infracţiunii de tentativă la tâlhărie calificată, tulburarea liniştii publice şi distrugere.

Judecătorii din cadrul Judecătoriei Arad au admis propunerea procurorilor și au dispus arestarea preventivă a bărbatului, pe o durată de 30 zile.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.