Ziarul electronic al arădenilor

Tabăra de la Căsoaia, transformată în centru de antrenament

tabara_de_scolari_casoaiaAutoritățile județene intenționează să transforme tabăra de Căsoaia într-un centru de antrenament pentru micii fotbaliști, o delegație a Federației Române de Fotbal vizitând locația în cursul zilei de miercuri.

Din delegația condusă de președintele FRF, Răzvan Burleanu, au făcut parte secretarul general Gheorghe Chivorchian şi Gabi Bădoiu, şeful de cabinet al preşedintelui FRF.

Principalul subiect al vizitei în județul Arad a fost intenţia de a da o tentă sportivă taberei de la Căsoaia, aflată într-un amplu proces de modernizare.

În acest scop, delegaţia FRF a făcut o deplasare la Căsoaia, pentru a putea vedea posibilităţile de transformare a taberei într-un centru de antrenament pentru sectorul juvenil.

Discuţiile s-au extins şi spre alte posibile colaborări ale Consiliului Judeţean cu Federaţia Română de Fotbal.

Președintele Consiliului Județean Arad, Nicolae Ioțcu, a afirmat că transformarea taberei de Căsoaia într-un centru de antrenament pentru micii fotbaliști este o „investiție în performanță“.

„Investiția în sport este o investiție în sănătate și în performanță. Este o investiție în sănătate pentru că o persoană care face sport este o persoană sănătoasă. Este o investiție în performanță pentru că performanța nu se poate obține decât dacă există o investiție la nivelul copiilor și juniorilor. Îi mulțumesc domnului Răzvan Burleanu pentru interesul arătat arădenilor și sunt convins că putem avea o colaborare cu multe beneficii de ambele părți”, a declarat Nicolae Ioţcu.

La rândul său, Răzvan Burleanu, președintele FRF, a spus că „ideea dezvoltării unui centru dedicat activităţilor sportive şi culturale pentru copii şi tineri constituie un demers admirabil, care se înscrie în linia strategiei Federaţiei Române de Fotbal“.

„Am avut bucuria să descopăr o iniţiativă deosebit de importantă, un proiect pe care îl apreciez în mod special. Și Centrele de Fotbal Mogoşoaia şi Buftea au fost regândite la începutul acestui an şi vor deveni, pe timpul vacanţelor, inclusiv tabere de fotbal destinate noilor generaţii. Îi felicit pe iniţiatorii proiectului“, a declarat Răzvan Bureleanu, care a mai adăugat că Federeația va urmări „îndeaproape“ rezultatele, aşteptând paşi similari şi în alte zone ale ţării.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.