Ziarul electronic al arădenilor

Surprize pentru ministrul Transporturilor, la Arad

1Ministrul Transporturilor, Dan Costescu, a avut parte de două surprize mai puțin plăcute în timpul vizitei de lucru de la Stația CFR Arad.

După momentul stângerilor de mâini, ministrul a fost invitat de oficialii Stației CFR să inspecteze lucrările de modernizare, care au fost efectuate pe parcursul mai multor ani.

În momentul în care a ajuns pe peron, crainica Stației CFR Arad tocmai anunța întârzierea unui tren care sosea de la București. Este vorba de IR 1821, care a plecat miercuri seara din Gara de Nord și urma să ajungă la Arad la ora 10.22. Întârzierea nu a fost mare, doar 10 minute, iar ministrul a trecut peste acest moment și și-a continuat vizita.

Un alt moment inedit pentru ministrul Transporturilor a fost atunci când a fost invitat să intre într-una din casele de bilete din incinta Stației.

Pentru că ușa era încuiată, ministrul Costescu a fost nevoit să aștepte câteva momente până i-a fost deschisă.

Aflându-se față în față cu ministrul Transporturilor, casierele au uitat de clienți și și-au îndreptat atenția spre acesta. Gestul lor a fost taxat de ministru, care le-a cerut, de mai multe ori, să-și îndrepte privirea spre clienți.

IMG_2440

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.