Ziarul electronic al arădenilor

Suporterii au strâns suma necesară pentru ca UTA să achite amenda primită după meciul cu FC Rapid

Clubul UTA Arad a anunţat, pe site-ul oficial, că suporterii au strâns suma necesară pentru achitarea amenzii pe care a dictat-o Comisia de Disciplină după meciul cu FC Rapid, din 10 septembrie, din Liga 1.

„În cursul săptămănii trecute, clubul nostru a intrat în posesia sumei de 27374 lei, în urma iniţiativei Suporter Club UTA şi Ultras Arad, cărora le mulţumim pentru demersul de a acoperi amenda primită la meciul cu Rapid Bucureşti. De asemenea, mulţumim tuturor donatorilor.

Cu acest prilej facem un apel la fair-play şi respect faţă de adversari şi oficiali, specific publicului arădean, cu speranţa ca evenimentele de la meciul cu CFR Cluj să nu se mai repete. Pe viitor vom lua măsurile care se cuvin faţă de spectatorii care aruncă cu diferite obiecte în teren, între care amintim anularea abonamentelor din partea clubului, dar şi interdictie de a intra pe Arena Francisc Neuman”, a precizat UTA Arad.

Decizia din data de 15 septembrie a Comisiei de Disciplină din cadrul FRF este următoarea:

„AFC UTA Arad vs. FC Rapid 1923 – Incidente – În baza art. 82.1 şi 3.a şi c,  raportat la art. 83.2.d din RD, se sancţionează clubul AFC UTA Arad cu penalitate sportivă de 15.000 lei: În baza art. 82.1 şi 3.b, raportat la art. 83.2.c, cu aplicarea art. 54.2 din RD, se sancţionează clubul AFC UTA Arad cu penalitate sportivă de 5.000 lei; În baza art. 45.1 din RD, clubul AFC UTA Arad va executa sancţiunea pentru abaterea cea mai gravă, respectiv penalitate sportivă de 15.000 lei”.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.