Ziarul electronic al arădenilor

Suporter Club UTA nu acceptă revenirea lui Ionuț Popa la UTA Arad

Numirea lui Ionuț Popa în funcția de director tehnic la echipa UTA nu este agreată de Suporter Club UTA, care consideră că acesta se numără printre persoanele care au adus prejudicii de onoare clubului.

Prin intermediul unui comunicat de presă, remis sâmbătă, Suporter Club UTA a reamintit conflictul pe care Ionuț Popa l-a avut la meciul de baraj pentru promovarea în prima ligă cu Laurențiu Roșu, antrenorul UTA-ei la acea vreme.

Vă prezentăm integral comunicatul de presă transmis, sâmbătă, de Suporter Club UTA:

„Ne declarăm consternați de decizia conducerii clubului UTA de a-l numi pe Ionuț Popa în funcția de director tehnic al echipei de fotbal. Constatăm cu mâhnire că de această dată conducerea clubului, cu care până acum am avut o relație de colaborare foarte bună, a ales să ne pună în fața faptului împlinit.

Cu doar câteva săptămâni în urmă, reprezentanții conducerii demisionare a clubului declarau public că primăria și Suporter Club UTA reprezintă pilonii pe care se sprijină viitorul acestui club. Constatăm că dintr-o dată, unul din acești piloni s-a evaporat.

Nu am avut niciodată pretenția să fim implicați în deciziile tehnice și manageriale. Nu am făcut niciodată sugestii de antrenori, transferuri sau strategii. Am fost însă mereu foarte atenți la decizii care pot afecta imaginea și onoarea acestui club. Aducerea în club a unei persoane care în trecut a avut nu o dată declarații și acțiuni de natură să aducă prejudicii de onoare clubului nostru considerăm că face parte din această categorie, a deciziilor cel puțin delicate, care ar fi trebuit discutate în familia UTA-ei… asta dacă ea există și altundeva decât în declarațiile de presă.

Iar când vorbim de trecut, nu trebuie să mergem mai departe de vara trecută, fiind foarte uşor pentru oricine să găsească pe internet probe ale comportamentului reprobabil pe care l-a avut actualul director tehnic al clubului nostru, pe atunci adversar la baraj şi, printre altele, agent provocator al unui conflict verbal cu antrenorul UTA-ei, Laurenţiu Roşu.

Având în vedere această situație, Suporter Club UTA invită toți membrii și simpatizanții la o întâlnire care va avea loc luni, 5 martie de la ora 19.00 la Old Lady’s Pub, pentru a stabili o atitudine oficială a asociației și un eventual plan de acțiune.

Pentru noi doar UTA contează!“.

Ionuț Popa revine la conducerea echipei UTA, un angajament pentru trei luni fiind semnat cu clubul arădean, obiectivul fiind menținerea echipei în Liga a II-a.

„Ținând cont de ultimele rezultate și de situația din clasament, clubul UTA a luat decizia ca echipa tehnică să fie întărită cu un director tehnic, în persoana lui Ionuț Popa. «Mister» a încheiat un angajament valabil pentru trei luni cu clubul nostru, având ca obiectiv menținerea în Liga a II-a națională“, a anunțat, vineri, clubul UTA Arad.

CITITI SI: Ionuț Popa revine ca director tehnic la UTA Arad

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.