Ziarul electronic al arădenilor

Supermaratonul Békéscsaba – Arad – Békéscsaba, ediția 2020, anulat

Săptămâna trecută la Békéscsaba (Ungaria) a avut loc o întâlnire de lucru între viceprimarul municipiului Arad, Levente Bognar și primarul orașului vecin, Szarvas Péter având ca temă cea de a XXIII-a ediții a Supermaratonului Békéscsaba-Arad-Békéscsaba. 

În urma discuțiilor purtate, reprezentanții celor două orașe au căzut de acord cu amânarea organizării evenimentului în contextul actualei epidemii de coronavirus.

„Având în vedere numeroasele solicitări venite din partea celor care doreau să se înscrie la Supermaratonul Békéscsaba – Arad – Békéscsaba din luna septembrie, am participat la o consultare cu partenerii din Békéscsaba.

Luând în considerare situația incertă generată de pandemie, am stabilit de comun acord să anulăm ediția din acest an a îndrăgitului eveniment sportiv, transfrontalier. Privim însă cu speranță spre 2021.

În acest scop, primarii celor două orașe vor semna o scrisoare de intenție privind organizarea Supermaratonului anul viitor, la o dată stabilită ulterior” – a declarat viceprimarul municipiului Arad, Levente Bognar.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Primăria Municipiului Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.