Ziarul electronic al arădenilor

Superliga. FC U Craiova – UTA Arad 1-1

FC U 1948 Craiova a terminat la egalitate cu UTA Arad, 1-1 (1-0), duminică, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 22-a a Superligii de fotbal.

Gazdele au deschis scorul prin belgianul William Baeten (22), după o acţiune personală a lui Juan Bauza, dar UTA a egalat în repriza secundă, prin atacantul moldovean Virgiliu Postolachi (72).

Arădenii au avut şi o bară, în min. 68, prin atacantul muntenegrean Stefan Milosevic, după un corner.

Partida s-a disputat fără sistemul VAR din cauza unei probleme tehnice la instalaţia electrică, a precizat FRF. Cele două maşini, carul de producţie TV şi maşina VAR, nu au putut fi conectate la aceeaşi reţea electrică, aşa cum este necesar pentru ca sistemul VAR să funcţioneze.

În eventualitatea în care acest lucru s-ar fi făcut, ar fi existat riscuri mari de supraîncărcare electrică, ceea ce ar fi dus la defecţiunea echipamentului, dar şi de electrocutare pentru responsabilii de partea tehnică.

FRF a menţionat că problema nu este una nouă şi a fost semnalată şi în trecut de echipa de implementare VAR administratorului de la stadionul „Ion Oblemenco“, dar situaţia nu s-a modificat.

FC U Craiova e neînvinsă de patru etape, în care are două victorii şi două egaluri.

UTA a ajuns la 12 etape consecutive fără victorie, cinci egaluri şi şapte eşecuri, ultimele trei etape fiind tot atâtea remize.

În tur, UTA s-a impus cu 2-1.

Laszlo Balint, după meciul de la Craiova: „Ne mulțumim cu un punct, una peste alta“

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.