Ziarul electronic al arădenilor

Studiu de trafic: „Ancheta de circulaţie origine – destinaţie“

masiniCompania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România va derula, în zilele de 10, 17, 24 iunie şi 19 august 2015, un studiu de circulaţie numit „Ancheta de circulaţie origine – destinaţie“.

Acest studiu constituie baza de date statistice pentru determinarea curenţilor de trafic în scopul orientării investiţiilor, alocării bugetelor şi ajustării strategiilor de dezvoltare.

„Acţiunea se va desfăşura în puncte determinate prin metode statistice, pe întreaga reţea de drumuri naţionale din România“, se menţionează într-un comunicat al CNADNR.

Pe raza DRDP Timişoara, ancheta de circulaţie din data de 10 iunie va avea loc în punctele de trecere a frontierelor de la Nădlac, Vărşand, Turnu, Naidăş, Cenad, Moraviţa şi Jimbolia.

Echipe de recenzori şi agenţi de circulaţie vor adresa conducătorilor de vehicule un set de întrebări, ce vor consta în: originea plecării în cursă, destinaţia cursei, ruta, scopul călătoriei, pentru vehicule de transport marfă: felul mărfii, pentru vehicule de pasageri: numărul de pasageri.

„Precizăm că nu vor fi înregistrate datele referitoare la numărul de înmatriculare al vehiculului, numele conducătorului auto sau alte date de înmatriculare – identificare. Menţionăm că întrebările vizează direcţiile de deplasare, scopul deplasării, natura transportului, informaţiile solicitate fiind complet anonime“, menţionează reprezentanţii CNADNR.

Recenzorii vor purta ecusoane şi vor consemna răspunsurile pe formulare tipărite.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.