Ziarul electronic al arădenilor

Studio 20 a deschis o nouă locație în Vestul țării, de data aceasta în Arad

Cea mai mare franciza de live streaming din lume, Studio 20, a deschis o noua locatie in Vestul tarii, de data aceasta in Arad.

Dupa succesul pe care l-a avut celebra franciza in vestul Romaniei, Timisoara, Cluj si Oradea, a venit timpul ca un nou studio sa-si deschida portile pentru frumoasele aradence care vor sa aiba parte de castiguri substantiale intr-un timp record.

Noul Studio 20 Arad are 20 camere modern mobilate, tehnologie de ultima generatie, traineri dedicati si instruiti de cei mai buni din industrie care vor oferi modelelor suport 24/7 pentru a-si atinge scopurile financiare si personale.

Manager-ul Studio 20 Arad, Gabriel Plesa ne spune: „Conceptul de glamour models m-a atras in primul rand atunci cand am luat decizia de a cumpara franciza. Discutam de un alt standard in industrie, de modele in care investim pentru a crea niste femei independente, puternice si cu zambetul pe buze. Desigur, experienta nationala si internationala a brandului Studio 20 a fost decisiva si ma bucur sa avem astazi si in Arad un sediu al celei mai cunoscute companii de videochat”.

Situat in centrul Aradului, Studio 20 se bucura de o suprafata de 1400 mp, desfasurata pe 2 nivele.

Primul nivel este dedicat echipei de training, make up, salii de limba engleza, unei sali de sedinte si lounge-ului impresionant, unde tinerele din Arad care vor incepe colaborarea cu Studio20, se pot relaxa si discuta. Cel de-al doilea nivel cuprinde camerele in care modelele isi vor desfasura activitatea.

Camerele sunt personalizate in asa fel incat sa reprezinte personalitatea fiecarui model, acoperind o gama variata de tematici de la camere girlish pana la fetish

room si camere cu decoratiuni glamour. Toate camerele au in comun confortul, curatenia, camere video de ultima generatie pentru un streaming impecabil, lumini si microfoane speciale pentru o redare impecabila a sunetului si imaginii.

„Studio20 este cea mai mare franciza de videochat din lume cu 16 studiouri deschise in 4 tari (Romania, SUA, Ungaria si Columbia). Profesionalismul, dorinta de excelenta si o echipa dedicata pentru care expresii ca „nu se poate”; lipseste din vocbular, au facut din Studio20 unul dintre cele mai cunoscute branduri in industria de live streaming. Alegem cu atentie partenerii nostri si viitorii francizori pentru ca ne dorim sa excelam impreuna”, ne-a declarat Andra Chirogeanu, PR Executive al francizei Studio20.

Daca doresti sa castigi bani, sa te bucuri de rasfat si sa devii o femeie independenta, dar si sa evoluezi ca om, ca profesionist, ca anteprenor, Studio 20 Arad este alegerea potrivita pentru tine. Poti sa apelezi 0761 100 880 sau sa intri pe pagina de Facebook Studio20 si mai departe sa-i lasi pe profesionisti sa te ajute.

https://www.studio-20.ro/locatii/studio-videochat-arad.html

https://www.youtube.com/watch?v=yDAXZvYimWw

comentarii

4 Comments

  • Marile studiouri se extind si datorita cereri pentru acest domeniu de lucru. Cu siguranta va genera noi locuri de munca si vor exista destul de multe persoane care vor dori sa se angajeze.

  • Este un lucru bun ca se extind, inseamna ca cererea va deveni din ce in ce mai mare, ceea ce va aduce avanataje multor fete care doresc sa-si inceapa cariera de modele.

  • Ma bucur sa vad ca studiourile de videochat se extind si in alte zone ale tarii. Majoritatea fetelor vin in Bucuresti pentru a profesa, dar in timp cred ca se vor deschide tot mai multe studiouri in orasele mari ale Romaniei pentru a facilita accesul la cel mai bine platit job din lume!

  • Foarte bine ca se extind studiourile in tot mai multe parti ale tarii. Este foarte important ca studiourile profesionale sa se faca auzite si tot mai multe femei sa beneficieze de avantajele videochatului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.