Ziarul electronic al arădenilor

Studentul din județul Arad care a dispărut, găsit în Austria

alex filipStudentul din județul Arad, care a dispărut la sfârșitul lunii martie, a fost găsit, însă refuză să se întoarcă la familie.

Alexandru Octavian Filip are 19 ani, este din localitatea arădeană Hălmagiu și este student în anul I la Facultatea de Management Agricol din cadrul Universității de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară a Banatului din Timișoara.

Studentul a fost găsit, joi, în Austria, la un control al poliției din această țară. Baiatul le-a spus oamenilor legii ca voia să-și caute de lucru.

Studentul a fost cooperant cu poliţiştii, nu are nicio problemă de sănătate, însă a spus că refuză să se întoarcă acasă.

Oamenii legi spun că nu pot face nimic pentru a-l obliga să revină în ţară.

Alexandru Octavian Filip a dispărut în seara zilei de 30 martie, cel care a alertat poliţia fiind unchiul său.

El a aflat de dispariţia nepotului său de la colegii de cameră ai acestuia. Tot ei au descoperit printre hainele sale un bilet de adio. Studentul cerea iertare părinţilor pentru faptul că jocurile de noroc şi datoriile l-au distrus.

„Din ce am discutat cu colegii, nu am avut probleme cu el, ştim doar de la decanul de an că avea probleme cu familia, dat fiind faptul că era un jucător la jocurile acestea electronice de noroc”, afirmă Paul Pârşan, rectorul USAMVB, citat de digi24.ro.

CITITI SI: Un student din județul Arad a dispărut

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.