Ziarul electronic al arădenilor

Structura de conducere a clubului UTA Arad pentru sezonul 2021 – 2022 al Ligii I

Clubul UTA Arad a anunțat că se întărește și la nivelul conducerii administrative  pentru noul sezon competițional.

Astfel, pentru sezonul 2021 – 2022 al Ligii I, conducerea clubului va fi alcătuită din: Florian Voinea – președinte, Attila Brosovszki – manager general, Dorin Stana – team manager, Cristian Păcurar – director Academie, Ioan Herman – coordonator tehnic Academie.

„Attila Brosovszki provine din familia unui nume-simbol al UTA-ei, fiind nepotul lui Ladislau Brosovszky, golgeterul all-time al Bătrânei Doamne. Tatăl său, Tiberiu, a fost și el unul din fotbaliștii importanți ai Aradului, iar bunicul său, Antoniu Brosovszki, a rămas în istorie drept autorul primului gol din istoria Bătrânei Doamne.

Attila, la rândul lui, are un trecut sportiv remarcabil, făcând parte din generația cea mai bună din istoria echipei de polo a Astrei Arad vicecampioană națională, medaliată cu bronz și participantă în cupele europene în a doua jumătate a anilor 1990, apoi a devenit arbitru internațional de polo pe apă.

Are o experiență de succes din postura de conducător. A fost team managerul echipei de baschet feminin CSM Târgoviște, pe care a condus-o de două ori spre titlul de campioană națională, după care, între 2014 și 2020, a fost managerul general al rugbiștilor de la Timișoara Saracens, alături de care a cucerit de trei ori campionatul României și Cupa României și a participat în competiții europene de anvergură.

Bun venit la UTA, Attila Brosovszki, credem într-o colaborare cu rezultate frumoase pentru toți!“, se arată într-o comunicare a clubului UTA Arad, postată pe site-ul oficial.

foto: uta-arad.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.